Gradac apartmani-privatni smještaj-ville-hoteli-sobe na Makarskoj rivieri

Gradac je turističko naselje na Makarskoj rivijeri
Gradac E-mail Hrvatska turisticka zajednica Cz Pl Sl It En Hr It Sl Pl Cz E-mail Logo Croatia/
Croatia Makarska riviera-Gradac Croatia Makarska riviera-Gradac-sport

Gradac je turističko mjesto na Makarskoj rivijeri, smješteno na pola puta između Splita i Dubrovnika. Uz prekrasne plaže u tišini borova te gastronomsku ponudu dalmatinskih specijaliteta.

Croatia Makarska riviera-Gradac-Bosac beachCroatia Makarska riviera-Gradac-beachCroatia Makarska riviera-Gradac-Porat


Uz bogatu gastronomsku ponudu, tu su i sportsko-rekreativne sadržaje kao što su teniski tereni, sportovi na vodi, ronilački klub, izleti biciklom, šetnje uz prekrasne plaže, planinarenje podno Biokova  te jednodnevni brodski izleti na otok Korčulu i Hvar te poluotok Pelješac.

U Gradcu ćete se zabaviti kao s brojem ugostiteljskih objekata s glazbom i terase za ples, u gradu tijekom ljeta organizira pučke fešte i proslave.

Gradac je postao poželjno mjesto za odmor. Posjetitelji koji danas dolaze u Gradac na raspolaganju su značajni smještaj u vilama, privatnim  kućama, sobama, apartmanima i hotelima.


Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji Biokovo i najljepših plaža na Jadranu, blizine najznačajnijih turističkih destinacija, Gradac je privlačno mjesto za ugodan odmor, a gosti posjetiti ga redovito dolaze opet.

Apartmani u Gradcu, Gradac hoteli, privatni smještaj u Gradcu


Više informacija o privatnom smještaju u Gradcu.